Vastuullisuus ja työskentelymme vaikuttavuus ovat kaiken toimintamme lähtökohtana. Haluamme olla organisaatio, jossa kaikki kokevat olonsa turvalliseksi, ketään ei syrjitä ja toimimme vastuullisesti niin asiakkaiden, työntekijöidemme kuin sidosryhmiemme näkökulmasta.

Toiminnan yhteiskunnallinen vaikuttavuus on ollut keskiössä yrityksen perustamisesta saakka. Omistajat ja yrityksen perustajat Salla Ala-Jääski ja Milla Vistiaho ovat käyneet läpi Sitran yhteiskunnallisille yrityksille suunnatun vaikuttavuuskiihdyttämön ja sen seurauksena vaikuttavuus ja sen mittaaminen ovat olleen toiminnan perustana alusta saakka.

Mittaamme asiakkaiden tyytyväisyyttä keräämällä asiakaspalautetta systemaattisesti. Saadut palauteteet dokumentoidaan ja käsitellään. Rakentava tai korjaava palaute asetetaan seurattavaksi ja arvioitavaksi.

Hyvinvoivat ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat toimintamme tärkein pääoma. Työtekijän on mahdollista vaikuttaa omaan työnsä. Työskentely on mahdollista kokoaikaisena, osa-aikaisena tai tuntityössä omaan arkeen ja elämäntilanteeseen parhaiten sopien.

Työntekijämme ovat mukana kaikessa yrityksen toiminnan suunnittelussa, kehittämisessä ja arvioimisessa.

”Omaan tilanteeseen tullut paljon positiivista muutosta ja mieliala parantunut”

Nuori, Uusimaa

”Kiitos yhteistyöstä ja ihanaa kun olit meidän tukena, kun oli vaikeaa. Upeaa työtä teette!”

Tukihenkilöasiakkaan äiti, Uusimaa

”Kiitos, olet tehnyt ihan huikean hienon työn… olet ollut myös vähän niin kuin äitihahmona”

Sosiaalityöntekijä, Uusimaa