Rekrytointi

AMMATILLISEKSI TUKIPERHEEKSI?

Onko juuri teidän perhe etsimämme timanttinen suomen- tai ruotsinkielinen tukiperhe Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon tai Lapin hyvinvointialueella?
Haemme tukiperheitä, jotka olisivat halukkaita auttamaan ja tukemaan lapsiperheitä keskimäärin kerran kuussa.

Tukiperheessä voi olla omia lapsia, mutta yhtä hyvin tukiperheenä voi toimia lapseton pariskunta. Pääasia on, että perheessä on hyvä ja tasapainoinen arki sekä aito halu tehdä vaikuttavaa työtä lasten hyväksi.

Edellytämme tukiperheiltämme ammatillista osaamista, eli vähintään toisella puolisoista tulee olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Tukilapset tulevat osaksi perheen arkea yleensä viikonlopuksi kerran kuussa. Tarkoitus on tarjota tukilapselle/lapsille normaalia turvallista arkea.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. Tukiperheille maksetaan palkkio.

Järjestämme koulutusta ja työnohjausta kaikille tukiperheillemme.

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Milla Vistiaho,milla.vistiaho@tukiperhe.fi, 050-5455840

Sanna Nyström, sanna.nystrom@tukiperhe.fi, 050-5510446

PERHETYÖHÖN TAI AMMATILLISEKSI TUKIHENKILÖKSI NUORELLE?

Haemme kasvavaan joukkoomme sote- tai kasvatusalan ammattilaisia perheohjaajan ja/tai ammatillisen tukihenkilön tehtäviin Uudellemaalle, Varsinais-Suomeen ja Pohjois-Savoon.

Voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai tuntityöntekijänä. Arvostamme kokemuksen tuomaa osaamista ja taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkintoa tai entistä vastaavaa opistoasteen tutkintoa. Katsomme eduksi kokemuksen erityisen tuen tarpeessa olevista lapsista ja/tai lastensuojelusta. Sosiaali- tai terveysalan tutkinnon suorittaneen tulee olla rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilörekisteriin. Mahdollisuus käyttää omaa autoa edistää työn toteuttamista. Kilometrit korvataan verottajan ohjeen mukaan. Kilpailukykyinen palkka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja/ tai CV.

Lisätiedot paikkaa koskien:

Milla Vistiaho, p.050-5455840 tai milla.vistiaho@tukiperhe.fi

Jarkko Ahonen (Varsinais-Suomi ja Uusimaa), p. 0445549701 tai jarkko.ahonen@tukiperhe.fi

Kaija Lappalainen (Pohjois-Savo), p. 040-8329301 tai kaija.lappalainen@tukiperhe.fi

Ota yhteyttä ja sovi kanssamme tapaaminen

Ota yhteyttä