Etsitkö nepsyvalmentajaa asiakkaallesi tai itsellesi?

Meiltä löydät nepsyvalmentajia, jotka ovat kokeneita sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia.

Soita meille ja varaa asiakkaallesi sopiva nepsyvalmentaja.
Varaukset: 050-5455 840


Lotta Virtanen

Turku ja lähikunnat

Koulutukseltani olen terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja ja olen lisäkouluttautunut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Minulle tärkeitä asioita ovat eläimet, luonto ja yhdessä olo. Työskennellessäni olen kannustava, voimavarakeskeinen ja välittävä. Olen työurani aikana tehnyt paljon psykiatrista hoitotyötä vuodesta 2003 lähtien ja etenkin nuorten mielenterveyden lisääminen on minulle sydämen asia.

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä tutkailemaan sinun tavoitteitasi ja mennään niitä kohti yksi askel kerrallaan <3

Henna Haapanen

Pääkaupunkiseutu

Hei nuori/nuori aikuinen!

Tarvitsetko tukea arjen- ja elämänhallinnan taidoissa? Toiminnanohjauksen tukemisessa? Haluatko kehittää ihmissuhde- ja/tai tunnetaitojasi? Tarvitsetko tukea opintojesi edistämiseksi? 

Olen kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi voidakseni tarjota tukeani henkilöille, joilla on tuen tarvetta arjen eri osa-alueilla. Ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta suositellaan ADHD.n Käypähoito suosituksissa henkilöille, joilla on todettu mm. ADHD, autismikirjo, Touretten oireyhtymä, kielelliset erityisvaikeudet tai oppimisen haasteita. Nepsyvalmennus on suunnitelmallista, tavoitteellista, valmennettavaa arvostavaa, pienin askelin etenevää ohjausta. Tarvittaessa myös psykoedukaatiota. Valmennuksesta laaditaan kirjallinen sopimus, johon kirjataan valmennettavan itselleen määrittelemä tavoite.  Valmennuksessa mietimme yhdessä, miten asettamaasi tavoitteeseen pyritään.  Valmentajanasi kuljen rinnallasi kannustaen ja motivoiden sinua kohti päämäärääsi – asettamasi tavoitteen saavuttamiseksi. Tapaamisilla keskustelemme tai teemme käytännönläheisiä, itsetuntoa kasvattavia ja onnistumiskeskeisyyteen pyrkiviä tehtäviä/harjoituksia.

Minulla on yli 20-vuoden kokemus eri työtehtävistä erityisen tuen tarpeisten lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Aiemmat koulutukseni: erityisopettaja (kehitysvammaisten opetus), sosionomi AMK, kehitysvammaisten ohjaaja. Vapaa-aikaani vietän luonnosta ja läheisten ihmisten seurasta nauttien.

Ota yhteyttä niin selvitetään, lähtisimmekö yhdessä etsimään uusia toimintatapoja sinun arkeesi!