Perhetyöntekijä ja/tai ammatillinen tukihenkilö Vantaalle ja Helsinkiin

Haemme kasvavaan yritykseemme timanttista osaajaa, joka haluaa olla osa tiimiä, mutta osaa ja haluaa kuitenkin työskennellä itsenäisesti asiakkaiden kanssa.

Työ voi olla osa- tai kokoaikaista. Oma auto on välttämätön työssä.
Odotamme sinulta sosionomi AMK -tutkintoa (Vantaa) tai sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (Helsinki) tai entistä vastaavaa opistotason tutkintoa. Lisäksi odotamme 2 vuoden sosiaalialan työkokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä.

Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit itse olla suunnittelemassa omaa työmäärää ja työaikaa. Tarjoamme myös kehitysmahdollisuuksia heille, jotka haluavat edetä vaativampiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Ole yhteydessä ja laita hakemus ja palkkatoive sähköpostilla. Voit myös soittaa meille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet hakenut meille jo aiemmin aikaisemman haun yhteydessä, laita uusi hakemus tulemaan. Emme säilytä aiempia hakemuksia. Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Milla Vistiaho: milla.vistiaho@tukiperhe.fi, 050 5455840

Salla Ala-Jääski: salla.ala-jaaski@tukiperhe.fi, 044 2833097

Ammatillisia tukiperheitä Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen

Onko juuri teidän perhe etsimämme timanttinen suomen- tai ruotsinkielinen tukiperhe Uudenmaan tai Varsinais-Suomen alueella?
Haemme tukiperheitä, jotka olisivat halukkaita auttamaan ja tukemaan lapsiperheitä keskimäärin kerran kuussa.
Tukiperheessä voi olla omia lapsia, mutta yhtä hyvin tukiperheenä voi toimia lapseton pariskunta. Pääasia on, että perheessä on hyvä ja tasapainoinen arki sekä aito halu tehdä vaikuttavaa työtä lasten hyväksi.
Edellytämme tukiperheiltämme ammatillista osaamista, eli vähintään toisella puolisoista tulee olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkinto.
Tukilapset tulevat osaksi perheen arkea yleensä 1-2vrk kerran kuussa. Tarkoitus on tarjota tukilapselle/lapsille normaalia turvallista arkea.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Salla Ala-Jääski, p.044-2833097, salla.ala-jaaski@tukiperhe.fi
Milla Vistiaho, p,050-5455840, milla.vistiaho@tukiperhe.fi

Yhteystiedot